Fit for purpose

Is uw bedrijf gericht op innovatie en productontwikkeling?  Wij ondersteunen bij het ontwikkelen van uw productontwerp en beschikken over een eigen matrijzenmakerij en spuitgieterij; alle onder één dak. Zo realiseren wij samen met u de beste oplossingen in kunststof spuitgieten, zodat uw product optimaal doet waarvoor het bedacht is.

AllinPlast is ISO-9001 & ISO-14001 gecertificeerd en is heeft ruime ervaring met de PPAP-procedures.

AllinPlast

Louis Pasteurstraat 15,
3261 LZ Oud-Beijerland

T: 0186 – 613962
E: info@allinplast.nl

Contact opnemen

Diensten

R&D ondersteuning

AllinPlast ondersteunt u graag bij uw productontwerp. Samen met u optimaliseren wij de produceerbaarheid, montagetijd, duurzaamheid en functionaliteit van uw product.

Matrijsbouw

Onze in-house gereedschapsmakerij verwerkt uw product(eisen) optimaal in een topmatrijs. Met AllinPlast heeft u constructie, productie én onderhoud in één hand.

Productie

Een volledig geautomatiseerd machinepark en ruime kunststoffenvoorraad: AllinPlast is uw ideale productiepartner. Wij kunnen 24/7 manarm voor u produceren.

AllinPlast.nl is vernieuwd

AllinPlast.nl is vernieuwd

Welkom op de vernieuwde website van AllinPlast!

Lees meer
Waterdichtheid

Waterdichtheid

Er zijn verschillende methodes om waterdichtheid te bereiken. Recent hebben wij een project voor CaptureTech uitgevoerd met twee oplossingen om te voorkomen dat regenwater de elektrische componenten kan bereiken.

Lees meer
Add